Upoznajte turističku agenciju Jadran

  • Naš odnos

    Naš odnos s gostima je topao, ljudski i iskreno možemo reći da uživamo u svom poslu
  • Briga o gostima

    Pružamo sigurnost našim gostima, čuvamo ih i vodimo brigu o njima i dok spavaju
  • Domaća atmosfera

    Pristupačni smo i kod nas vlada domaća prijateljska atmosfera bez osjećaja komercijalizma

O nama

Mala smo obiteljska agencija koja se sastoji od majke Jitke i kćeri Kristine. Poslujemo od 2000 godine i svakoga dana kada stignete u našu agenciju možete biti sigurni da će te nas sresti. Uvijek smo dostupni i možete nas zatražiti sve savjete za opušteniji i bezbrižniji odmor. Svi naši dugogodišnji zadovoljni gosti dolaze u Ivan Dolac pa makar samo da nas pozdrave i nasmiju se s nama.

Naša usluge

Naša primarna usluga je posredovanje u pružanju usluge dogovaranja smještaja u privatnim apartmanima. Brinemo se za naše goste tijekom cijeloga boravka u Ivan Dolcu i rješavamo za njih od najmanjih sitnica do najzahtjevnijih stvari. Uz to je naša agencija i info centar s mjenjačnicom.
Svaki gost može se obratiti našoj agenciji bez straha od previsokih cijena. Imamo cijene iste kao i domaćini, ali nemamo ograničenu ponudu, već oko 130 apartmana koji su dostupni na upit i slobodni za najam u željenom terminu.

Trudimo se postupati prema svojim gostima kako bismo i sami željeli da postupaju prema nama kada smo na odmoru.

Ispunjavamo sve želje gostiju

Naši gosti su ti koji odlučuju koji apartman žele, a nama je na prvom mjestu da su oni zadovoljni. Ne obećavamo im ništa što im ne možemo pružiti ili ispuniti, radimo na principu fer odnosa. Ukoliko neki apartman ima određenu manu ili ako mislimo da Vam nešto ne bi moglo odgovarati, sigurno ćete za to saznati.

Svakom gostu se pristupa osobno, djelatnici agencije su uvijek u blizini i na raspolaganju tijekom boravka.

Zanima Vas više? Pošaljite nam upit.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.