Jeste li čuli za mjesto Ivan Dolac?

Savršena oaza mira i tišine

  • Čiste plaže i more

    Velik izbor mirnih pješčanih i šljunkovitih plaža nadomak apartmana s čistim bisernim morem
  • Netaknuta priroda

    Mjesto je okruženo netaknutom prirodom, borovim šumama, livadama i prekrasnim vinogradima
  • Domaća kuhinja

    Ukusna tradicionalna mediteranska kuhinja i kvalitetna domaća vina s okolnih brežuljaka

Idealno mjesto za predivne trenutke odmora u okruženju obitelji, dragih osoba ili prijatelja

Mali raj na zemlji

Mjesto Ivan Dolac nalazi se na južnoj strani otoka uz kristalno čistu morsku obalu i okruženo je prekrasnom netaknutom prirodom, zelenim livadama i vinogradima. Čarobna atmosfera malog otočkog mjesta, stapanje s prirodom i uživanje u tišini i šumu valova koji tuku o stijene, nešto je što ćete pamtiti cijelog života. U Ivan Dolcu kristalno čisto more ljubi predivne plaže, lagani povjetarac s mirisom mora i borova uz nezaboravne zalaske sunca nešto je što je riječima teško opisati.

Turističko središte

Ovdje postoji šest šljunkovitih plaža gdje svatko može pronaći svoj kutak, a tko želi nešto više privatnosti i mira može svoje mjesto pronaći na stijenama između plaža koje su prilagođene kupačima. Osvježenje od vrućina možete pronaći i u jednom od kafića ili restorana koji se nalaze tik uz more. U restoranu možete isprobati izvornu mediteransku kuhinju. Mirne i tople večeri na vašoj apartmanskoj terasi ispuniti će kapljica kvalitetnog hvarskog vina iz bogate ponude vinoteke.

Kako pronaći ovo mjesto?

Do najljepših mjesta isplati se krenuti i na dulje putovanje. Nakon što doputujete do otoka Hvara trajektom, bilo do Sućurja ili Starog Grada, morate krenuti prema Jelsi. Kada obiđete Jelsu proći ćete kroz Pitve i doći do atraktivnog tunela koji će vas dovesti na južnu stranu otoka. Od tunela se spuštaju serpentine koje vode do raskrižja za Zavalu gdje ćete nastaviti prema Ivan Dolcu. Uz beskrajan pogled na more i oznake uz cestu ćete vrlo brzo i lako stići do nas.

Apartmani

Moderni opremljeni apartmani u blizini obale s kuhinjom, kupaonom, WC-om i terasom.

SAZNAJTE VIŠE

Otok Hvar

Otoku sunca, vina, maslina i lavande s ugodnom klimom i pozitivnim utjecajem mora.

SAZNAJTE VIŠE

Rezervacije

Rezervirajte idealan apartman po vlastitom izboru u savršenom mjestu za odmor i opuštanje.

KONTAKTIRAJTE NAS

Za sva pitanja stojimo Vam na raspolaganju. Naše uvijek dostupno osoblje pobrinut će se da vam odmor na otoku Hvaru bude što ugodniji i bezbrižniji.